top of page
  • Writer's pictureNorigami works

Elopement esküvői fotózás

Legyen egy nap, ami csak a Tiétek!



 

Az elopement klasszikus értelemben azt jelenti, hogy a pár anélkül házasodik össze, hogy bárkinek is elmondaná. Tágabb értelemben pedig azt, hogy a hagyományos esküvő keretei helyett „elszöknek” és kettesben élik meg ezeket a pillanatokat.


Az elopement esküvő főleg az Egyesült Államokban nagyon népszerű, különösen az utóbbi egy-két évben választják a párok az esküvő ezen formáját.




Itthon nagyon nehéz elképzelni, hogy kihagyjuk a vendégeket az esküvőnkből, azonban a stílus Magyarországon is kezdi megtalálni a rajongóit.


Engem már elért ez a hullám, így a fotózásaimra is nagy hatással van az elopement hangulata.


Az elopement esküvői fotózásokban azt szeretem a legjobban, hogy nem kell sietnünk, nincs ránk váró-, esetenként körülöttünk nézelődő vendégsereg.


Az elopement fotózás tulajdonképpen a kreatív fotózásoknak az a változata, amikor nem az esküvő napján megyünk el a párral képeket készíteni, hanem rászánunk plusz egy napot, így meg tudjuk teremteni azt a bensőséges és intim hangulatot, ami ezeket a fotózásokat jellemzi.

Ami szerintem még inkább különlegessé teszi ezt a műfajt, az a storytelling, vagy magyar nevén a történetmesélő formanyelv. Nem egyszerűen képek születnek az elopement fotózásokon, hanem elmeséljük együtt a történeteteket!



Nálam az esküvői csomagokhoz választható opcionális extrák között megtaláljátok az Elopement session-t. Csak bátorítani tudlak Titeket, hogy válasszátok ezt az opciót. A képek magukért beszélnek :)


Esküvői csomagjaimért KATTINTS ide!

bottom of page